Veselina Masleše 74, Novi Sad, Srbija
ponedeljak – petak od 06:00 do 23:00; subota od 08:00 do 23:00; nedelja od 08:00 do 20:00
December 26, 2020
Aktivnosti
SYNERGY health promotion no.7

Synergy EDU departman i u 2020. godini nastavlja sa Synergy Health Promotion projektom. Održali smo sedmu po redu edukativnu radionicu, sa ciljem pružanja proverenih informacija iz oblasti fizičkog vežbanja i adekvatne ishrane, koje će vam pomoći u unapređenju fizičke forme i zdravlja organizma.

Na Synergy Health Promotion no.7 naš gost predavač bio je Filip Tasić, MSc psiholog, psihoterapeut i HR konsultant iz Pegasus Centra za razvoj ljudskih potencijala. U okviru predavanja saznali smo ZAŠTO JE U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH, koji su psihički benefiti vežbanja, koji faktori najviše utiču na motivaciju pojedinca… U drugom delu radionice naši personalni treneri odgovarali su na postavljena pitanja i pomagali učesnicima da reše svoje nedoumice vezane za trening.

I Synergy NUTRITION departman dao je svoj doprinos sedmoj edukatvnoj radionici – učesnici su imali prilike da probaju nove Healthy Bite obroke koji se mogu kupiti u Synergy Trening Centru. Pored treninga, ishrana je ključni faktor na putu ka zdravlju i željenoj fizičkoj formi. Zbog toga smo kreirali Healthy Bite, nutritivno izbalansirane, ukusne, sveže pripremljene obroke i kaše.