Veselina Masleše 74, Novi Sad, Srbija
ponedeljak – petak od 06:00 do 23:00; subota od 08:00 do 23:00; nedelja od 08:00 do 20:00
Personalni treninzi

Prateći standarde najznačajnijih organizacija na svetu iz oblasti personalnog treninga, kao što su američki koledž za sportsku medicinu i američka asocijacija za trening snage i kondicioniranje, našim klijentima nudimo visokostručnu uslugu koja će ih nesumnjivo na bezbedan i efikasan način dovesti do zacrtanog cilja. Deo pomenute usluge čine:

 • Zdravstveni skrining
 • Procena fizičke forme
 • Preskripcija trenažnog procesa zasnovana na nivou fizičke forme i trenažnim ciljevima
 • Evaluacija trenažnog procesa (kontrolna procena fizičke forme kako bi se utvrdili efekti primenjenog programa vežbanja)

 

Pored osnovne usluge, naši personalni treneri dodatnim aktivnostima članovima upotpunjuju trenažni proces i čine ga još efikasnijim. U njih spadaju usluge kao što su:

 • SYNERGY START
 • SYNERGY CHOICE
 • SYNERGY SUPPORT
 • SYNERGY PromoTion

 

Pozivamo vas da se uverite u kvalitet rada personalnih trenera koji svoju praksu sprovode u SYNERGY trening centru.

Synergy Start

Ukoliko se dvoumite oko početka učešća u nekom od oblika fizičke aktivnosti ili vam trenutni program vežbanja nije dovoljno efikasan – imamo rešenje za vas. Osmislili smo uslugu SYNERGY START sa ciljem da svojim članovima i klijentima omogućimo bezbedno i efikasno dostizanje trenažnog cilja,  bilo da vežbaju samostalno, sa personalnim trenerom ili u grupi. Jedino adekvatnim učešćem u fizičkoj aktivnosti možemo da kažemo da je vežbanje lek i da se na taj način može smanjiti rizik od nastanka brojnih nezaraznih oboljenja ili smanje tegobe uzrokovane brojnim bolestima kao što su gojaznost, dijabetes, maligna i kardiovaskularna oboljenja. Usluga je besplatna za sve naše članove. Prateći smernice vodećih organizacije iz oblasti vežbanja i zdravlja, uslugu SYNERGY START smo podelili u tri koraka:

 • prvi korak čini zdravstveni skrining na osnovu koga prikupljamo informacije o zdravstvenom statusu pojedinca
 • drugi korak predstavlja procena fizičke forme koja može biti povezana sa zdravljem ili sportskim postignućem
 • treći korak čine smernice za fizičku aktivnost koje se određuju na osnovu trenažnog cilja i nivoa fizičke forme pojedinca

Na ovaj način smanjujemo rizik od učešća u programu vežbanja, a značajno povećavamo efikasnost istog. Uvereni smo da ćete se kroz našu uslugu SYNERGY START, kao i sve ostale koje vam nudimo, uveriti u kvalitet našeg rada i da ćete u SYNERGY trening centru pronaći pouzdanog partnera za dostizanje vašeg cilja.

Synergy Choice

Svim našim članovima nudimo besplatno savetovanje sa personalnim trenerom kako bi što efikasnije i bezbednije vežbali u SYNERGY trening centru. Ova usluga se sastoji iz analize zdravstvenog skrinninga, kao i smernica za samostalno učešće u odgovarajućem programu vežbanja ili za vežbanje u nekom od grupnih treninga koje nudimo u okviru našeg centra, a koji odgovora afinitetima i nivou veština pojedinca.

Synergy Support

Za sve naše članove, bilo da vežbaju samostalno ili u grupi nudimo besplatno savetovanje sa dežurnim trenerima svakog radnog dana  od 08:00 do 23:00, kao i vikendom od 11:00 do 19:00. Cilj ove usluge je da preciznije odgovorimo na vaše potrebe i da vam omogućimo bezbednije vežbanje. Tim naših trenera će se potruditi da odgovori na vaša pitanja i da vam ukaže na efikasnije metode treninga i trenažne sadržaje.

Synergy PromoTion

Jednom u tri meseca SYNERGY trening centar otvara vrata svim zainteresovanima da se uvere u kvalitet usluga naših personalnih trenera kroz uslugu SYNERGY PromoTion. Tog dana ili tokom čitave nedelje, predstavićemo vam sistem i standarde rada našeg tima kroz zdravstveni skrining, procenu fizičke forme, savetovanje za učešće u fizičkoj aktivnosti ili personalni trening, a sve sa ciljem da vam pomognemo da dostignete trenažni cilj i unapredite fizičku formu na bezbedan i efikasan način.

Zakažite konsultacije jednim klikom.