Veselina Masleše 74, Novi Sad, Srbija
ponedeljak – petak od 06:00 do 23:00; subota od 08:00 do 23:00; nedelja od 08:00 do 20:00
Synergy Start

Ukoliko se dvoumite oko početka učešća u nekom od oblika fizičke aktivnosti ili vam trenutni program vežbanja nije dovoljno efikasan – imamo rešenje za vas. Osmislili ssmo uslugu SYNERGY START sa ciljem da svojim članovima i klijentima omogućimo bezbedno i efikasno dostizanje trenažnog cilja,  bilo da vežbaju samostalno, sa personalnim trenerom ili u grupi. Jedino adekvatnim učešćem u fizičkoj aktivnosti možemo da kažemo da je vežbanje lek i da se na taj način može smanjiti rizik od nastanka brojnih nezaraznih oboljenja ili smanje tegobe uzrokovane brojnim bolestima kao što su gojaznost, dijabetes, maligna i kardiovaskularna oboljenja. Usluga je besplatna za sve naše članove. Prateći smernice vodećih organizacije iz oblasti vežbanja i zdravlja, uslugu SYNERGY START smo podelili u tri koraka:

  • prvi korak čini zdravstveni skrining na osnovu koga prikupljamo informacije o zdravstvenom statusu pojedinca
  • drugi korak predstavlja procena fizičke forme koja može biti povezana sa zdravljem ili sportskim postignućem
  • treći korak čine smernice za fizičku aktivnost koje se određuju na osnovu trenažnog cilja i nivoa fizičke forme pojedinca

Na ovaj način smanjujemo rizik od učešća u programu vežbanja, a značajno povećavamo efikasnost istog. Uvereni smo da ćete se kroz našu uslugu SYNERGY START, kao i sve ostale koje vam nudimo, uveriti u kvalitet našeg rada i da ćete u SYNERGY trening centru pronaći pouzdanog partnera za dostizanje vašeg cilja.

Synergy Choice

Svim našim članovima nudimo besplatno savetovanje sa personalnim trenerom kako bi što efikasnije i bezbednije vežbali u SYNERGY trening centru. Ova usluga se sastoji iz analize zdravstvenog skrinninga, kao i smernica za samostalno učešće u odgovarajućem programu vežbanja ili za vežbanje u nekom od grupnih treninga koje nudimo u okviru našeg centra, a koji odgovora afinitetima i nivou veština pojedinca.

Synergy Support

Za sve naše članove, bilo da vežbaju samostalno ili u grupi nudimo savetovanje sa personalnim trenerima svakog radnog dana u terminu od 17:00 do 21:00, dok ponedeljkom, sredom, petkom i subotom organizujemo dodatna dežurstva u našem trening centru, od 09:00 do 12:00. Cilj ove usluge je da preciznije odgovorimo na vaše potrebe i da vam omogućimo bezbednije vežbanje. Tim naših personalnih trenera će se potruditi da odgovori na vaša pitanja i da vam ukaže na efikasnije metode treninga i trenažne sadržaje.

Synergy PromoTion

Jednom u tri meseca SYNERGY trening centar otvara vrata svim zainteresovanima da se uvere u kvalitet usluga naših personalnih trenera kroz uslugu SYNERGY PromoTion. Tog dana ili tokom čitave nedelje, predstavićemo vam sistem i standarde rada našeg tima kroz zdravstveni skrining, procenu fizičke forme, savetovanje za učešće u fizičkoj aktivnosti ili personalni trening, a sve sa ciljem da vam pomognemo da dostignete trenažni cilj i unapredite fizičku formu na bezbedan i efikasan način.

Synergy GT assessment

Kako bi vežbanje u grupi bilo što bezbednije i efikasnije SYNERGY trening centar je osmislio uslugu procene fizičke forme za članove koji posećuju samo grupne treninge. Jednom u dva meseca, subotom, organizovaćemo procenu fizičke forme, poštujući standarde vodećih organizacija kroz primenu specifičnog test protokola. Cilj nam je da vas edukujemo o trenutnom nivou fizičke forme, utvrdimo efikasnost naših programa vežbanja i da vam damo jasne smernice o broju treninga nedeljno, tipu, intenzitetu i trajanju treninga kako biste ostavrili željene trenažne ciljeve.

Synergy GT promo

Po modelu usluga koje nudi tim naših personalnih trenera, jednom u tri meseca svim zainteresovanima otvaramo vrata našeg trening centra i nudimo vam mogućnost da oprobate brojne grupne treninge koje nudimo kroz uslugu SYNERGY GT promo. Na raspolaganju će vam biti tim naših instruktora koji će vam, prema standardima dobre prakse, ukazati na prednosti vežbanja u grupi. Uvereni smo da će svako moći da pronađe program koji mu najviše odgovora iz široke palete koju nudi SYNERGY trening centar.

Synergy Nutrition

Kako bi se trenažni cilj dostigao neophodno je da adekvatan program vežbanja prati i režim ishrane koji je u skladu sa dnevnim energetskim potrebama pojedinca. Zato smo svim našim članovima i klijentima omogućili besplatno savetovanje od strane nutricioniste koji vam je na raspolaganju u SYNERGY trening centru, svakog ponedeljka od 13:00 do 21:00. Neophodno je da zakažete termin putem telefona ili na recepciji. Pored savetovanja, na raspolaganju vam je i izrada individualnog režima ishrane, usluga koja se dodatno naplaćuje.

Synergy Health Promotion

Brojne usluge koje nudimo u okviru SYNERGY trening centra imaju za cilj da ukažu na značaj redovne fizičke aktivnosti i adekvatnog režima ishrane, ne samo naših članova i klijenata, nego i ostalih ljudi u našem okruženju. Zato smo osmislili uslugu SYNERGY HEALTH PROMOTION kojom želimo da podstaknemo naše sugrađane da povećaju nivo fizičke aktivnosti i smanje sedentarno ponašanje, kao i da se hrane u skladu sa dnevnim energetskim potrebama. Jednom u dva meseca organizujemo besplatne edukativne radionice na kojima pričamo o novim saznanjima i smernicama vodećih organizacija na svetu iz oblasti vežbanja, ishrane i zdravlja. Drugi deo ove usluge činiće redovne zajedničke šetnje u trajanju od 30 ili 60 minuta.

Synergy Lab

Kao poseban departman našeg trening centra osnovali smo SYNERGY lab, koji je kroz nekoliko oblasti delovanja pouzdan partner svim organizacijama koje za cilj imaju promociju i programiranje fizičke aktivnosti i adekvatnog režima ishrane za osobe oba pola i svih uzrasta, kao i razvoj sposobnosti za vrhunska sportska postignuća. Svoju delatnost članovi našeg tima sprovode kroz dijagnostikovanje faktora povezanih za zdravljem i sportskim postignućem, programiranje fizičke aktivnosti i režima ishrane za različite trenažne ciljeve, kao i kroz edukativne radionice.

Synergy Aid

Pored brojnih usluga našeg trening centra koje su na raspolaganju svim našim članovima i klijentima, sa ciljem podizanja nivoa kvaliteta života, SYNERGY trening centar će jednom u tri meseca organizovati humanitarne akcije. Želja nam je da brojnim događajima podržimo one organizacije koje redovno pomažu drugima, da pored naših zaposlenih, članova i klijenata, animiramo što veći broj sugrađana kako bismo zajedno pomogli onima kojima je pomoć neophodna.

Synergy coach development

Kako bismo našim sugrađanima pomogli da žive kvalitetnije, neophodno je da učestvujemo u permanentnim edukativnim programima i da razvijemo brojne veštine koje mogu da nam pomognu da ostvarimo pun potencijal. Tim naših stručnjaka deli ovu filozofiju i trudi se da svakog dana napravi korak dalje ka ličnom razvoju. Time postajemo bogatiji, razvijamo naš trening centar, ali i struku kojom se bavimo. Da bi proširili pozitivan uticaj i pomogli što većem broju ljudi, neophodno je da sarađujemo sa brojnim organizacijama i pojedincima, ali i da razvijamo buduće saradnike. Zato smo pokrenuli uslugu SYNERGY COACH DEVELOPMENT u okviru koje želimo da učestvujemo u stručnom usavršavanju mladih kolega i da im pomognemo na putu dostizanja poslovnih ciljeva. Edukativne radionice, teorijske i praktične, mentorski rad u saradnji sa vodećim domaćim i svetskim organizacijama, samo su deo aktivnosti koje se realizuju u okviru ove usluge.

Synergy Start
Synergy Choice
Synergy Support
Synergy PromoTion
Synergy GT assessment
Synergy GT promo
Synergy Nutrition
Synergy Health Promotion
Synergy Lab
Synergy Aid
Synergy coach development