Veselina Masleše 74, Novi Sad, Srbija
ponedeljak – petak od 06:00 do 23:00; subota i nedelja od 08:00 do 22:00

Sinergija (grč. συνεργός – raditi zajedno) je pojam koji opisuje stanje kada je celina nešto veće i drugačije od zbira svojih delova (1+1=3). Sinergija opisuje zajedničko delovanje, udruživanje, pomaganje ili saradnju.

Od 2014. godine, kada je osnovan SYNERGY trening centar, razvijamo prijatan ambijent u kome Vam pružamo podršku prilikom realizacije Vaših ciljeva – bilo da se radi o boljem zdravlju,  fizičkom izgledu, sportskim performansama ili dobrom raspoloženju.

Malim koracima, sa ciljem konstantnog unapređenja i razvoja, nastalo je današnjih 1200 m2 prostora opremljenog savremenim spravama i rekvizitima, gde vežba preko 700 članova.

Vidimo se NA MESTU GDE POČINJE PROMENA.

Kontaktirajte nas
Treneri
Menadžment

Pokret je lek! Moje ime je Dunja I ovim poslom se bavim vec 6 godina.Zavrsila sam master studije Fakulteta Sporta a trenutno sam na doktorskim studijama. Bivsi sam kondicioni trener nase teniserke Aleksandre Krunic a trenutno sam usmerena najvise na zglob kolena na kojem cu I doktorirati (prednje-ukrsteni ligament). Uzivam u radu I pozitivnoj povratnoj informaciji o tome kako se ljudi osecaju nakon nekog perioda treniranja odnosno u rezultatima.U slobodno vreme ucim da sviram klavir, planinarim i negujem svoje sobne biljke.

X

Vicešampion sam Evrope i Sveta u kajaku sprintu na mirnim vodama. Takođe radim kao stručni saradnik Kajakaškog saveza Srbije i predavač na stručnim seminarima za usavršavanje trenera u kajaku i kanuu.
U slobodno vreme slušam muziku, pretežno rock i metal i pasionirani sam kolekcionar stripova.
Treninge volim da zasnivam na sinergiji različitih sportova jer to predstavlja idealan način da izbegnete monotoniju i upoznate se sa širom spektrom različitih trenažnih procesa.
Uz mene možete da iskusite način treniranja profesionalnih sportista prilagođen vašim fizičkim sposobnostima i ambicijama, i naravno uvek kombinovan sa dobrom zabavom.
Možda ćete upravo kroz fizičku aktivnost otkriti i zavoleti neku novu verziju sebe koju do sada niste imali priliku da upoznate ?

X

Pozdrav, moje ime je Nikola i od malena sam se bavio raznim sportovima kao što su košarka, fudbal i hokej na ledu. Poslednjih sedam godina sam fokus prebacio na vežbanje u teretani kao i na izučavanje optimalne ishrane. Ukoliko želite da dovedete svoje telo, kao i svoj duh, na sledeći nivo verujem da ste došli na pravo mesto.
Načinite pravi korak i počnite već danas, Vaše telo će Vam na tome biti zahvalno!

X

Od mene možeš ocekivati iskren i profesionalan odnos pun dobre energije uz koji cu ti svakodnevno širiti svest o važnosti aktivnog i zdravog nacina zivota uz poboljšanje tvojih fizickih sposobnosi i napredovanje u estetskom pogledu.

Sposobno i zdravo telo je preduslov za kvalitetan život, a takvo telo se gradi zdravim rutinama i navikama, koje sam i sam stekao usled dugogodišnjeg bavljenja sportom i zravim nacinom života.(kosarka 12 godina, borilacki sportovi 4 godine) 2 godine iskustva kao kosarkaski trener u radu sa decom, 2 godine iskustva u radu kao personalni/grupni trener.
U ovom poslu tezim ka tome da se usavrsavam svakodnevno,a tu mi je mnogo pomogao i fakultet za sport i fizicko vaspitanje kao i veliko iskustvo u razlicitim sportovima.

X
X
X

Prijatelji koji me dugo poznaju karakterišu me kao fanatika. Čime god da sam se bavio želeo sam da budem najbolji. Bilo da je to bio neki zanat, sport ili umetnost. Bavio sam se onim što me „vozi“ svim svojim bićem. Najistrajniji sam bio u sportu, ali zbog nedovoljno dobrog uspeha evoluirao sam u dobrog trenera. Trenerski poziv mi nije bio dovoljan jer nisam mogao sam da treniram sve ljude ovog sveta. Zato sam napravio Synergy.

X

Ekonomistkinja zaljubljena u fitness. U Synergy trening centru pronašla sam šansu da spojim svoje dve strasti. Znanje koje sam sticala tokom studiranja i poslovnog iskustva, danas sa zadovoljstvom primenjujem na rad sa uslugama koje ljude čine zdravijim i zadovoljnijim. Moja osnovna misija je konstantni napredak, uvek biti bolji nego što si bio juče.

X
Sala za grupne treninge
Teretana i cardio zona